Tijdelijke stop kleuters


De kleuterles van 15:30-16:30 uur in gymzaal in de Ravense Hoek komt tijdelijk te vervallen.
De groep is momenteel te klein om er een leuke les aan te kunnen geven.
Binnenkort start er een wervingsactie in de wijk zodat de groep weer een beetje kan groeien. Tot die tijd zij kleuters van harte welkom op woensdag aan de Plataanlaan 15:00-16:00 uur of op donderdag van 16:00-17:00 uur in het bolwerk.

De Grote Clubactie gaat weer van start!

Beste KDO-ers,

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! KDO-Sport doet ook weer mee en natuurlijk willen we weer zoveel mogelijk loten verkopen. De leiding heeft materiaal wensen waarmee ze hun lessen nog uitdagender, veiliger en leuker kunnen maken. Een deel van de opbrengst willen we hiervoor gebruiken.

(meer…)

Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij KDO-Sport Hellevoetsluis!

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de AH sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. KDO-Sport doet ook mee, dus kom naar een van onze lessen van jong tot oud en krijg de smaak te pakken!

(meer…)

Kdo sport te gast bij radio sport op voorne putten!

Het was een lang gekoesterde wens van de redactie om de mooie turn- en gymnastiekvereniging KDO Sport uit Hellevoetsluis in de uitzending te krijgen voor een nadere kennis making. Dat was nog niet gelukt. Maar de aanhouder wint. Zaterdagmiddag 20 juni waren Chantal van der Klooster en Nathalie Lemmen in de studio om meer te vertellen over deze vereniging.

Klik op de link om het stukje te lezen: https://www.sportopvoorneputten.nl/2020/06/22/kdo-sport-hellevoetsluis/

(meer…)