Afgelopen zondag mochten 2 teams van de Acro zich presenteren op de 1/2 finale van het NK voor E en D teams.

Na een lange rit naar Gramsbergen waar senior E Damesgroep Joyce, Senna en Zara om 11:00 uur verwacht werden, konden de meiden rustig afwachten tot ze als laatste van hun categorie aan de beurt waren.

De scores lagen toen al hoog, maar met een knappe strak uitgevoerde oefening met als enige minpuntje een wat minder strakke handstand dan we gewend zijn van Zara veroverden ze met 21,100 een vierde plaats en een plaatsje op de doorstromingslijst naar de finale in Kampen.

Damespaar Senior D Melanie en Elise hadden iets minder geluk. Zij moesten als eerste aantreden in hun categorie… en hoewel het qua jurering niet uit zou moeten maken is het gewoon vervelend om op die plek te starten.

Ondanks dat de oefening met volle overtuiging en met veel plezier werd gebracht, ging dat een heel klein beetje ten koste van de strakheid. En met een score van 21,470 bleven ze steken op een 14e plaats en met net 0,030 onder de vereiste 21,500 is de kans op een finale plaats verkeken.

Een beetje teleurgesteld zijn we wel, maar trots zijn we zeker! Sinds 2016 hebben we elk jaar op de halve finale gestaan en lijkt de Acro afdeling van KDO-Sport een stabiele plaats te hebben in de Acro wereld

Categorieën: Geen Categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *