‘De paden op, de lanen in!’
De avond4daagse Hellevoetsluis gaat weer van start en wel van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 juni 2024. De start en finish is bij de Eendr8 en je kunt dit jaar kiezen voor 5 of 7,5 kilometer. (7.5 kilometer gaat alleen door bij minimale deelname van 50 personen, én voldoende verkeersregelaars)Voorkom file- en parkeerleed en kom deze wandeldagen op de fiets!

 LET OP: Lever jouw Keycord tussen 7-14 juni 2024 in bij All About Chcolate en ontvang € 1 korting op jouw aankoop (min. besteding van € 10,-). Zo verdwijnt deze niet in de prullenbak en gebruiken we deze volgend jaar weer voor de wandelaars!

Online aanmelden
Online aanmelden is niet meer mogelijk. Last minute aanmelden kan bij de start op dinsdag 4 juni vanaf 17.30 uur. Kosten deelnemer last minute aanmelden met medaille: € 10,- per persoon

Startbewijs
Wanneer je hebt ingeschreven met een vermelding van school, dan ontvang je het startbewijs op dinsdag 4 juni op school. Ben je aangemeld zonder aanmelding van school, dan haal je jouw startbewijs vanaf 17.30 uur op bij de entree bij de Eendr8 bij de juiste tafel.

Stempels
Per dag dien je 3 stempels te halen; start, tijdens de wandeling en finish. De start is echt vanaf 18.00 uur. We moeten de vrijwilligers ook de tijd en kans geven om op de juiste plek te gaan staan, zodat iedereen veilig kan oversteken. Op de laatste dag kun je bij de juiste stand jouw medaille ophalen!

Voor scholen
Scholen ontvangen van ons een lijst met de leerlingen die meelopen van hun school om onderweg versnaperingen te verzorgen. Voor de start van de avond4daagse (dinsdag 4 juni) zorgen wij dat alle startbewijzen op de scholen zijn, die vervolgens uitgedeeld kunnen worden aan de leerlingen.

De routes
De routes vind je hier!
Je kunt deze routes downloaden en printen of via de app Routiq de route digitaal lopen. (wij hebben geen prints bij de start)
Route 5 kilometer:
Route in pdf dinsdag 4 juni – download via de app
* Route in pdf woensdag 5 juni – download via de app
Route in pdf donderdag 6 juni – download via de app
* Route in pdf vrijdag 7 juni – download via de app

Route 7.5 kilometer:
Route in pdf dinsdag 4 juni – download via de app
Route in pdf woensdag 5 juni – download via de app
Route in pdf donderdag 6 juni – download via de app
Route in pdf vrijdag 7 juni – download via de app

Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers is er geen avond4daage! Per dag hebben wij ± 50 vrijwilligers nodig om ons te assisteren. Help jij mee? Meld je dan aan via: avond4daagsehellevoetsluis@gmail.com

Wij hebben er zin in om van deze wandelweek een leuk feestje te maken.
Hou je aan de regels, kijk goed uit, geef elkaar de ruimte en wandel met plezier!