‘De paden op, de lanen in!’
De avond4daagse Hellevoetsluis gaat weer van start en wel van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni 2023. De start en finish is bij de Eendr8. Voorkom file- en parkeerleed en kom deze wandeldagen op de fiets!

Online aanmelden
Binnenkort vind je hier (link volgt) het online aanmeldformulier en betaal je direct voor je deelname. De aanmeldingen vinden individueel plaats. Je kunt je kinderen en jezelf als begeleider aanmelden en een voorkeur aangeven qua starttijd.

Startbewijs
Jouw mailbevestiging is jouw startbewijs. Wanneer je je inschrijft met de vermelding van jouw school, dan ontvang je het startbewijs op school.
Meld je je individueel aan of zonder vermelding van een school, dan meld je je op de eerste avond aan bij de juiste tafel.
Per dag dien je 3 stempels te halen. Op de laatste dag kun je bij de juiste stand jouw medaille ophalen!

Voor scholen:
Leerlingen van scholen melden zichzelf aan via het formulier. Scholen kunnen van ons een lijst ontvangen met de leerlingen die meelopen van hun school om onderweg versnaperingen te verzorgen. Voor de start van de avond4daagse zorgen wij dat alle startbewijzen op de scholen zijn, die vervolgens uitgedeeld kunnen worden aan de leerlingen.

Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers is er geen avond4daage! Binnenkort vind je hier een online vrijwilligersrooster waarbij de diensten staan die we nodig hebben. Per dag gaat dat om ± 50 vrijwilligers en daarom hebben we jouw hulp ook keihard nodig!
Kom je helpen bij de start of als verkeersregelaar? Als verkeersregelaar moet je een online training volgen van ± een uurtje. Kleine moeite, groot wandelplezier! 😉
Doe mee en meld je aan via avond4daagsehellevoetsluis@gmail.com, dan zorgen wij dat je de juiste informatie krijgt voor deze training.

Wij hebben er zin in om deze wandelweek een leuk feestje van te maken.
Hou je aan de regels (pdf van het reglement), kijk goed uit en wandel met plezier!