Yes, na twee jaar gaat de avond4daagse Hellevoetsluis weer van start en wel van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2022. De start en finish is bij de nieuwe Eendr8. Voorkom file- en parkeerleed en kom op de fiets. Wij hebben er zin in om deze wandelweek een leuk feestje van te maken! Hou je aan de regels kijk goed uit en wandel met plezier!
Let op: Aanmelden kan tot maandag 30 mei 2022. Klik op onderstaande link en meld je digitaal aan!

Online aanmelden

Handig om te weten:

Aanmelden
Bij het aanmelden geef je jouw voorkeurstijd op voor onderstaande afstanden.
Voor de 5 km geldt een starttijd tussen:
18.00 – 18.15 uur
18.15 – 18.30 uur
18.30 – 18.45 uur
18.45 – 19.00 uur

Voor de 10 km geldt een starttijd tussen:
18.30 – 18.45 uur
18.45 – 19.00 uur

Startbewijs
Op de eerste avond meld je je aan bij de juiste tafel. Wij richten stands in op alfabetische volgorde van de achternaam. Zoek de juiste stand op en ontvang daar jouw stempelkaart. Per dag dien je 3 stempels te halen. Op de laatste dag kun je bij de juiste stand jouw medaille ophalen!

Voor scholen:
Leerlingen van scholen melden zichzelf aan via het formulier. Scholen kunnen van ons een lijst ontvangen met de leerlingen die meelopen van hun school om onderweg versnaperingen te verzorgen. Mail dan de juiste contactgegevens naar avond4daagsehellevoetsluis@gmail.com

Routes
De wandelroutes zijn gedigitaliseerd en in de week van de avondvierdaagse via een QR op te halen bij de start voor jouw telefoon. Deze app van route.nl is een week gratis. TIP: download deze app op maandag 6 juni alvast op de telefoon.

Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers is er geen avond4daage! Hier vind je het online vrijwilligersrooster waarbij de diensten staan die we nodig hebben. Per dag gaat dat om ± 50 vrijwilligers en daarom hebben we jouw hulp ook keihard nodig! Kom je helpen bij de start, als stempelpost of als verkeersregelaar? GRAAG! Als verkeersregelaar moet je een online training volgen van ± een uurtje. Kleine moeite, groot wandelplezier! 😉 Doe mee en meld je aan via avond4daagsehellevoetsluis@gmail.com, dan zorgen wij dat je de juiste informatie krijgt voor deze training.