Zondag 24 april schitterden de teams van KDO-Sport in het Topsportcentrum in Rotterdam. De turnsters hebben mooie oefeningen getoond en dit werd beloond.

Alle KDO-Sport teams eindigden op het podium. Dik verdiend wonnen drie teams goud en twee teams namen het brons mee naar huis. Pupil turnster Amy de Ruiter mocht ook nog de zilveren medaille in ontvangst nemen voor de individuele meerkamp. Op alle toestellen scoorde ze boven de 13 punten en op balk zelfs een 14,35.

In dezelfde categorie heeft Amanda Kop hard gewerkt om haar angsten te overwinnen en turnde al deze elementen knap op de wedstrijd.

Tegelijkertijd turnde 1e divisie turnster Joleine van Es de bondsfinale teams in Waalwijk in een mix team met turnsters uit Groningen en Zoetermeer, nadat ze gisteren al de individuele meerkamp finale turnde. Behalve heel gaaf en knap om daar te turnen, was het ook een pittig weekend voor haar. Niet alles verliep naar wens. Bij brug behaalde ze wel de hoogste score van haar team. Het team werd 4e en individueel werd ze zaterdag 34ste van Nederland.

Categorieën: Geen Categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *