Zaterdag 14 mei turnden de pupillen niveau 4 van KDO-Sport hun tweede teamwedstrijd in het topsportcentrum in Rotterdam. De eerste wedstrijd wonnen ze ruimschoots, maar dit keer moesten ze tegen andere teams uit Zuid-Holland. 

Marielle McDowell, Esmee de Ronde, Anouk Lantinga, Jenna Valiente, Lana Hazelebach en Jill van Brosten gingen er helemaal voor. De start op balk verliep goed. Vooral Lana blonk uit op dit toestel, ze behaalde terecht de hoogste score, 13,65 punten.
Anouk was haar handstand vergeten, maar behaalde op dit toestel nog knap 13 punten.
Jill was vrijdag hard gevallen van de balk tijdens de training, waardoor we niet verwacht hadden dat ze haar wedstrijd kon turnen. Deze bikkel ging er toch voor en overwon zichzelf al op het eerste toestel door haar boogje keurig tot stand te turnen.

Ook werd er risico genomen door nieuwe elementen te turnen. De adrenaline hielp wat mee, de kip op brug lukte bij Lana en bij Jenna zelfs voor het eerst met doorturnen.
Marielle liet een zolendraai zien en Esmee arabier flikflak salto op vloer.

Tijdens de prijsuitreiking werden zowel individuele plaatsen, als de teamwinnaars bekend gemaakt. Tijdens de individuele prijsuitreiking was het een waar ‘KDO’ feestje.
Esmee won brons, Lana zilver en Anouk maakt het podium compleet met goud!
Jenna volgde knap op de 4e plaats, Marielle werd 6e en Jill 14e.

Het teamresultaat was hierdoor geen enorme verrassing meer. Met een groot puntenverschil werd het team van KDO-Sport eerste en kregen al deze meisjes nog een gouden medaille omgehangen.

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *