Op zaterdag 9 april turnden Vitoria Drost en Tessa Brakel vroeg in de morgen hun individuele districtswedstrijd in de 2e divisie jeugd in het topsportcentrum in Rotterdam.

Beide turnsters lieten mooie, ruim geturnde oefeningen zien op alle toestellen. Vooral op brug hebben ze erg veel progressie gemaakt en dat resulteerde voor Tessa in het hoogste cijfer van haar niveau op dit toestel. Uiteindelijk mocht Vitoria het brons mee naar huis nemen en eindigde Tessa op een knappe 9e plek. In de tweede ronde turnde Nicole Rijsdijk een schitterende wedstrijd in de 3e divisie jeugd. Met een super stabiele balkoefening en nog 3 goede toestellen, mocht ze op de hoogste trede van het podium plaatsnemen. Een mooie eerste plek dus voor haar. Lian Schout turnde op zondag 10 april haar landelijke wedstrijd bij de senioren 3e divisie in Alkmaar. Ze begon stabiel op balk en hield deze vorm vast. Met nette oefeningen eindigde ze op de 9e plaats.

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *