Selectiedames wedstrijd.
Op 5 en 6 maart turnden de 4e divisie selectiedames hun wedstrijd in Sporthal de Fazant in Hellevoetsluis. Een thuiswedstrijd dus. Een aantal meiden maakten daar goed gebruik van. Megan Mettrop turnde een hele goede wedstrijd, vooral sprong was erg goed. Ze kwam wat bonuselementen tekort waardoor ze geen plekje in de top 5 kon bemachtigen. Ze eindigde als 7e.
Amber van Rij had een minder goede dag. De radslag op de balk lukt haar wel erg goed maar onder andere door een weigering op sprong eindigde zij als 17e. Beide meiden zijn niet door naar de districtsfinale.
Senior Mariska Werring had een hele goede dag. Op haar favoriete onderdeel brug haalde ze,  mede door een vloeiende liggerwissel, 10.500. Een bronzen medaille nam zij mee naar huis.
Suzanne van Valen scoorde veel beter dan zij had gedacht. Met een 12.225 op vloer, een 4e score, eindigde zij net onder haar teamgenoot op de 4e plek. Samen mogen zij door naar de districtsfinale.
Dusty Groenewoud-Hoedemaker turnde haar allerlaatste wedstrijd. Op balk behaalde zij nog een 6e score maar bovenin eindigen zat er niet meer in voor haar. Zij mag terugkijken op een mooie turncarriëre.
Lisanne van der Meer werd wakker en voelde dat alles goed zou gaan deze dag. Dat klopte gelukkig ook. De dubbel flikflak op vloer zag er prima uit, 13.500. Op balk turnde ze haar nieuwste element bruggetje achterover zonder val, 11.300. Lisanne mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen.
Namara Looij en Femke Salemink, junior E, hadden een wisselende wedstrijd. Hoewel Femke een 5e score haalde op sprong, 11.800 en Namara een 5e score op vloer, 11.300 wisten zij niet bovenin te eindigen. Zij werden 10e en 11e.

 

 

 

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *