Het turnseizoen is gestart met twee meerkampwedstrijden tijdens de turncompetitie van Voorne-Putten en Rozenburg. Het harde trainen was zichtbaar met mooie vorderingen in de oefeningen.

Van KDO-Sport mochten er maar liefst 17 sporters met de titel eilandkampioen plaatsnemen op het hoogste podium. De eer ging per categorie naar Jesper Mulders, Wald de Bruin, Stefano Schwillens, Mitch de Vos, Roos Geuze, Amy de Ruiter, Feline Plune, Evie de Ruiter, Ilse van Dijk, Nienke van Veen, Lisa van der Wagt, Femke Salemink, Lian Schout, Charlize Klop, Elise Rosendaal, Megan Mettrop en Melanie Pierse. Na de bekendmaking van de eilandkampioenen, was de strijd nog niet ten einde. Op 30 november kwamen de turners en turnsters met de hoogste scores van de meerkampwedstrijden in actie tijdens de toestelfinales. KDO-Sport was in turnhal de Fazant met een groot aantal deelnemers vertegenwoordigd. De vele toeschouwers genoten van de hoogstaande oefeningen. Na een spannende strijd en kleine onderlinge verschillen, was het eindresultaat een waar medaillefestijn voor de KDO-ers. Met trots kijken we terug op deze mooie successen en een geweldige groep sporters die elkaar aanmoedigen en steunen.

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *