In de voorjaarsvakantie genoten de landelijke wedstrijdturnsters van KDO-Sport Hellevoetsluis met hun trainers en ouders van een internationale trainingsstage. Maandag 24 februari vertrokken ze met auto’s en een bus van Auto Koese naar het verblijf op de grens van België en trainden ze 4 dagen op rij in de turnhal in Lille, Frankrijk.

Tijdens de trainingen werd er ontzettend hard getraind en hebben de turnsters veel geleerd. De stage geeft een mooie boost aan het wedstrijdseizoen. De komende periode komen deze turnsters in actie tijdens de kwartfinale en halve finale van Nederland en strijden ze voor een plekje op het NK.

Met trots kijken we terug op een geslaagde trainingsstage, mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Van Being Style, Auto Koese, Kinderfysiotherapie van der Meer en Machinefabriek J. Poot B.V. ontvingen we gave truien. BCC Hellevoetsluis voorzag ons van apparatuur en diverse boodschappen werden gesponsord door Bakkerij Koese, Cakebakkerij van der Spoel, Coöp van Luijk Dirksland en Albert Heijn Struytse Hoeck Hellevoetsluis. We zijn alle sponsors enorm dankbaar!

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *