IMG_1955 Turners presteren in Tilburg

De KDO Cycle Parts turners reizen op dit moment het hele land door.
Dit voor de eerste kwalificatie wedstrijd voor plaatsing richting het Nederlands Kampioenschap. In Tilburg was op 12 en 13 maart de tweede achtste finale. En wel voor die turners die niet in Nijverdal, vorige week, moesten turnen.
De KDO pupillen konden helaas geen potten breken want Koen Vink en Jesse v.d. Berg werden 13de en 25ste. Er mochten 12 deelnemers door naar de kwart finale.
Marijn Prooi, junior1 turnde op vier toestellen goede en op twee toestellen matige oefeningen en werd twaalfde. Marijn heeft zich hiermee geplaatst voor de kwartfinale.
Bij de senioren had KDO vier deelnemende turners. Het werd een gezellige maar ook spannende wedstrijd. Alle vier zijn geplaatst voor de kwart finale. De uitslag was toch wel verrassend met op de eerste plaats Sebastiaan Willemsen, derde werd Johan van Nimwegen, een zesde plaats voor Jordy Noordam en een elfde plaats voor de doorzetter met verschillende blaren op zijn handen, Benno Hammerstein.

Op zondag traden drie Hellevoetse instap turners aan. Het was een spannende wedstrijd met pieken en kleine dalen. Uiteindelijk werd Troy Tsironis derde, Sem van Heeswijk achtste en Tim Geuze dertiende. Alle drie mogen naar de kwart finale later dit jaar.
Vorige week had Christophen Brumond al zijn achtste finale geturnd in Nijverdal. Hij had in Tilburg reeds zijn kwart finale. Het zou een hele klus worden voor Christopher om de halve finale te bereiken. Er gingen 12 turners door, helaas werd Christopher veertiende, maar wel met 90.10 punten. Al deze resultaten geven goede hoop dat enkele KDO Cycle Parts turners uiteindelijk het NK kunnen bereiken.

[cycloneslider id=”turners-presteren-in-tilburg”]

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *