IMG_1912Op 12 december was in de turnhal de Fazant in Hellevoetsluis de toestel finale van de turncompetitie van Voorne Putten en Rozenburg. Heel veel KDO selectieleden hadden zich weten te plaatsen voor deze finale. Ook de recreanten turnsters, die keuze oefenstof turnen, traden aan in deze toestel finale.
De beste turners en turnsters streden per toestel en categorie voor eremetaal. Omdat alleen de allerbeste gymnasten per toestel mochten deelnemen was het een zeer spannende strijd. Het grote aantal aanwezige supporters kreeg hierdoor het beste van het beste op Voorne Putten en Rozenburg voorgeschoteld. Het was voor de deelnemers en hun supporters een wedstrijd om van te genieten.
De KDO Sport deelnemers vielen veelvuldig in de prijzen. Het eindresultaat was 32 keer goud, 12 keer zilver en 8 keer brons. Het was voor KDO een wedstrijd om met veel plezier op terug te kijken.
De turncompetitie van V.P.R. is voor 2015 ten einde. KDO kijkt weer vooruit naar 2016 en hoopt ook landelijk op grootse prestaties van alle turners en turnsters.

De uitslagen:

Dames Ronde 3
Dames Ronde 2
Dames ronde 1
Uitslagen Heren

en een paar foto’s:

[cycloneslider id=”toestelfinale-tuco-2015″]

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *