PG 13PIETENPRET BIJ KDO-SPORT!

Afgelopen woensdagmiddag was het weer een gezellige en sportieve middag in de gymzaal aan de Plataanlaan. De gympieten brachten een bezoekje aan onze peuters en kleuters! Maar liefst 7 gympieten lieten hun kunsten zien aan de enthousiaste kinderen, waarna zij deze zelf na mochten doen. De kinderen hebben daken beklommen en gebalanceerd in de dakgoot. Maar ook kunnen zij nu van dak naar dak springen en hebben ze geoefend met het gooien van pakjes in de schoorsteen.
De kinderen waren daarna nog toeschouwers van een echte zakloopwedstrijd tussen de gympieten. En tikkertje spelen met zoveel gympieten is natuurlijk altijd een feestje! Na afloop kregen alle 45 deelnemertjes hun welverdiende Pietengym-diploma met daarbij wat lekkers!

[cycloneslider id=”pietengym-2015″]

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *