image002Clubkampioenschappen

Beste turn(st)ers/ ouders/verzorgers,
Over een paar maanden is het weer zover. Op zaterdag 6 februari organiseren wij weer onze Clubkampioenschappen.
Alle turn(st)ers van KDO zijn deze dag uitgenodigd om zijn/haar prestaties te laten zien. We hebben dit jaar zelfs 3 verschillende discipline’s die wij u willen laten zien. Selectie/recreatie turnen, Acrogym en ook de springgroep is deze keer van de partij. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, vrienden, kennissen, iedereen is welkom om te kijken wat er dit jaar allemaal weer geleerd is.
Om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u het inschrijfformulier zo snel mogelijk in te leveren bij de leiding in de zalen. Digitaal inschrijven is dit jaar helaas niet mogelijk.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 15 januari 2016.
Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 6 februari 2016 om er met z’n allen weer een gezellige, sportieve dag van te maken.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *