IMG_1901

KDO grossiert in Eilandentitels

Op zaterdag 21 november was de tweede en tevens finale wedstrijd van de turncompetitie van Voorne Putten en Rozenburg. Deze finale werd geturnd in de turnhal de Fazant in Hellevoetsluis.
In de eerste van twee wedstrijden waren de onderlinge verschillen bij de deelneemsters erg klein. Dit gegeven stond zaterdag garant voor een spannende titelstrijd. Wie van de turnsters wil er nou niet Eilandenkampioene 2015 worden? Na elke wedstrijdronde waren er medailles voor de winnaars. KDO scoorde heel goed met tien keer goud, zes keer zilver en vier keer brons. Voor de beste deelneemsters na twee wedstrijden was er niet alleen de eilanden kampioenschap titel maar werden zij ook beloond met een beker. Maar liefst twaalf KDO dames wer4den Eilanden Kampioen 2015.

De namen van deze kampioenen zijn: Fenne Kolbeek, Sarah Lemmen, Maybel Willemse, Lorena Willemse, Ika v.d. Pol, Nika Tersteeg, Rowan Kiela, Nikki Landwehr, Fay Briggeman, Suzanne van Valen, Isa Hartman en Suzanne Pierse maakt het KDO gros compleet.
Velen van de KDO deelneemsters hebben zich tevens voor de toestelfinale, op 12 december in de turnhal de Fazant, weten te plaatsen.

[cycloneslider id=”finale-tuco-2015″]
De uitslagen:

Senior
Pupillen
Junior&Senior Recreatie
Junior
Jeugd !
Jeugd 2
Jeugd 2 Recreatie
Instap

Categorieën: Turnen

2 reacties

Renske · 22/11/2015 op 12:57

Jullie zijn Suzanne Pierse vergeten

Peter · 22/11/2015 op 13:42

Renske.
Wat heb jij het artikel goed gelezen. Natuurlijk hoort Suzanne ook bij de Eilanden Kampioenen genoemd te worden. Onze webmaster zal dit zo snel als mogelijk proberen te herstellen. Helaas zal dit voor de kranten niet meer aangepast kunnen worden. Suzanne, de felicitatie naar jou prestatie is er niet minder om, sorry.
Peter Souren

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *