IMG_1876Uitslagen Turncompetitie 7 Nov

Op zaterdag 7 november was in Spijkenisse de tweede start van de turncompetitie. Vorige week was er al de start van de selectie turnsters en de recreanten dames. Op 7 november mochten de recreanten jongens, de selectie turners en de recreanten meisjes hun kunnen tonen. Bij de selectie turners waren alle ereplaatsen voor de KDO Cycle Parts turners.
Bij de recreanten meisjes was de strijd om eremetaal veel groter. Niet alleen omdat er bij de meisjes meer deelneemsters zijn maar ook omdat dit jaar voor het eerst de veel moeilijkere nieuwe verplichte oefenstof geturnd moest worden. De KDO meisjes bleken uitzonderlijk goed voorbereid te zijn op deze eerste turncompetitie wedstrijd van dit wedstrijd seizoen.
In elke categorie wist KDO wel een of meerdere prijzen te behalen. Het totaal aantal medailles, voor KDO,  was op het einde van de dag: elf keer goud, 1 keer zilver, en zeven keer brons.
Alle deelnemers hebben op 28 november een tweede kans op eremetaal. De gymnast die de hoogste totaalscore  heeft na twee wedstrijden wint een beker en mag zich Eilanden Kampioen 2015 noemen.

Goud as er voor; Christopher Brumond, Sem van Heeswijk, Koen Vink. Tom Inholz, Daniel van Leeuwen, Daan v.d. Berg, Geert Strijdhorst, Elaysha v.d. Sluis, Lianna Ruisch, Fleur Overgaauw en Fleur v.d. Wijgaard. Zilver was er voor Katie van Dinteren. Een bronzen medaille was er voor; Robin Lobs, Femke Smit, Fenna Moritz, Quincy Evertse, Elise Danko, Fien Blairon en Fenne Spiering.

Hier de uitslagen

Uitslag Jeugd D4
Selectie jongens
Recreatie jongens
Uitslag D2
Uitslag Pupillen D4
Uitslag Instap D3

en een paar foto’s

[cycloneslider id=”tuco-7-nov”]

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Peter · 08/11/2015 op 15:08

Wat hebben jullie er in Spijkenisse een geweldige wedstrijd van gemaakt. Wij, de leiding van KDO en vooral ook de meegereisde supporters, hebben genoten van jullie turn prestaties. Van harte gefeliciteerd en op naar de finale op 28 november.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *