IMG_1860Uitslagen TurnCompetitie 31 okt

Op zaterdag 31 oktober ging in turnhal de Fazant de jaarlijkse turncompetitie van start. In de turnhal streden de selectie en de recreanten dames (keuze oefenstof) om een plaats op het podium. Alle jongens en heren en de recreanten meisjes die verplichte oefenstof turnen zullen op 7 november in Spijkenisse hun start hebben van de turncompetitie.
Bij de recreanten keuze oefenstof dames was het turnpeil erg hoog. Bij de selectie dames was het turnpeil nog hoger. De onderlinge verschillen waren bij alle dames erg klein.
Na elke wedstrijddag is er een prijsuitreiking. De prijsuitreiking van 31 oktober was voor KDO Sport een waar prijzen festijn. Onze sporters wonnen tien keer goud, vijf keer zilver en vier keer brons.
De tweede wedstrijd van deze dames zal op 21 november plaatsvinden in de turnhal de Fazant. Dan zal per categorie bekend worden wie zich Eilanden Kampioen 2015 mag noemen.

Goud was er voor; Sarah Lemmen, Fenne Kolbeek, Ika v.d. Pol, Lorena Willemse, Maybel Willemse, Nika Tersteeg, Fay Briggeman, Susanne Pierse, Nikki Landwehr, Susan Valen en Isa Hartman.

Zilver was er voor Quinty Spel, Nathalie Meurs, Rowan Kiela, Naomi Driehuis en Laura van Berkel.

Brons was er voor Noa van Gelder, Femke Salemink, Dusty Groenewoud-Hoedemaker, Karina Pavlovska en Sandra Jongejan.

Hier een paar foto’s [cycloneslider id=”tuco”]

Hier de uitslagen:

Uitslag Senior Selectie
Uitslag Pupil 2
Uitslag Pupil 1
Uitslag Junior&Senior Recreatie
Uitslag Junior
Uitslag Jeugd 2
Uitslag Jeugd 2 Recreatie
Uitslag Jeugd 1
Uitslag Instap

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *