IMG_1856KDO-Sport assistenten geslaagd

Na een intensieve cursus van meerdere maanden werd op zaterdag 3 oktober door twaalf cursisten het praktijk examen assistenten leiding 2 met goed gevolg afgelegd. Drie van deze cursisten zijn lid van KDO, waardoor KDO alweer drie gediplomeerde assistenten rijker is. Na een drukke middag, waarbij de laatste praktijk opdrachten uitgevoerd moesten worden, konden de dames om 15.30 uur hun diploma in ontvangst nemen.
De KDO Sport geslaagden zijn; Suzanne Pierse, Joleine van Es en Eugenie den Braasem. Namens KDO kregen deze dames een welverdiende bos bloemen. KDO is supertrots op deze enthousiaste dames. De dames assisteren al geruime tijd in diverse groepen en behalve felicitaties voor deze dames, willen wij langs deze weg ook de gymnasten bedanken die bij de praktijklessen en het examen met veel enthousiasme hebben geholpen.

IMG_1856

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

2 reacties

Truus de Graaf · 04/10/2015 op 09:35

Allemaal van harte gefeliciteerd!!!

wilma · 04/10/2015 op 16:15

Goed gedaan meiden!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *