OLYMPUS DIGITAL CAMERASpringwedstrijden

5 x goud, 1x zilver en 1x brons op de springwedstrijden voor recreatie.
Met 6 groepen hebben we op 6 juni mee gedaan met de Springwedstrijden voor Recreatie.
Na weken van hard trainen en extra lessen vanwege het uitvallen van veel lesuren is het onze KDO meiden gelukt 7 medailles in Oostvoorne binnen te halen.

Er deden 2 groepen van Miranda mee in de leeftijdscategorie 8 tot 10 jaar. De groep AM 2 van Miranda won Goud op het onderdeel Lange mat en Zilver op het onderdeel Kast met Minitrampoline en de groep AM 4 van Miranda won Brons op het onderdeel Lange mat.

De groep AM 1 van Belinda in dezelfde leeftijdscategorie behaalden met het onderdeel Kast met Plankoline een goeie 3e plaats. Door het kleinere deelnemers veld waren daar maar twee prijzen beschikbaar. En groep AM 3 werd 4e op het onderdeel Minitrampoline met maar een verschil 0,2 op de nummer 1.

In de leeftijdscategorie 10 tot 14 jaar deed groep BM1 van Belinda mee. Zij behaalden op de toestellen Lange mat en Minitrampoline een 1e plaats.
De groep CM 1 van Belinda in de leeftijdscategorie 14 jaar en ouder werd er 2 x Goud behaald op de onderdelen Lange mat en Minitrampoline.
Goed gedaan meiden! We zijn super trots op jullie!

Belinda

[cycloneslider id=”springwedstrijden”]

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Wilma · 08/06/2015 op 09:06

Het was weer leuk om naar jullie te kijken! Gefeliciteerd met alle medailles!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *