IMG_1766KDO succesvol op NK in Leek

Op 6 en 7 juni werd het NK turnen voor jongens en heren gehouden in het Groningse Leek. Johan van Nimwegen en Sebastiaan Willemsen waren de KDO Cycle Parts deelnemers op zaterdag in de meerkamp finale. De NK titeldroom spatte voor Johan uiteen bij het voltigepaard. Hij moest twee keer het toestel verlaten wat meer dan twee punten aftrek opleverde. Johan werd alsnog vijfde bij de senioren.
Sebastiaan ging bij de junioren 2 voor een plaats bij de eerste drie. Een klasse apart is en was een deelnemer uit Geldrop die nu ook weer eerste werd. Sebastiaan wist door zeer goed en foutloos turnen de tweede plaats voor zich op te eisen.
Op zondag was het de beurt aan de toestelspecialisten die streden voor NK eremetaal. Vier KDO Cycle Parts turners hadden zich bij de beste zes deelnemers weten te plaatsen als deelnemers aan de toestelfinale. Troy Tsironis was deelnemer op sprong en werd verdienstelijk vierde. Dit is een prima prestatie als je bedenkt dat dit zijn eerste deelname is aan een NK finale.
Er werd door Sebastiaan Willemsen, Jordy Noordam en Johan van Nimwegen deelgenomen aan in totaal negen toestellen. Tijdens de prijsuitreiking mocht dit drietal enkele medailles ophalen. Goud was er voor Johan en Sebastiaan voor rekstok. Zilver was er voor Sebastiaan op vloer en voor Johan op sprong. Met brons werd Jordy beloond op het toestel rekstok.
Al met al een zeer geslaagd NK weekend in Leek voor de KDO Cycle Parts turners die op beide wedstrijddagen aangemoedigd werden door veel meegereisde supporters.

Peter S.

[cycloneslider id=”kdo-succesvol-op-nk-in-leek”]

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Wilma · 08/06/2015 op 09:05

Dat was zeker een mooi weekend! Gefeliciteerd.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *