Plaatje 175Grandioze start Avondvierdaagse

In totaal hebben zich 2116 wandelaars ingeschreven voor de wandelavondvierdaagse in Hellevoetsluis waarvan 1917 voor de 5 kilometer en 199 voor de 10 kilometer. Begeleid door een aangenaam zonnetje werden de eerste routes afgelegd en de weergoden beloven gelukkig nog veel goeds ook voor de komende avonden! Zonder vrijwilligers zouden dit soort evenementen niet door kunnen gaan. KDO-Sport is dan ook heel blij met de hulp van het grote aantal beveiligers die bereid zijn alle kruispunten te bemannen(vrouwen) en ook de EHBO was natuurlijk weer met een groot aantal deskundigen paraat langs de route. Een leuke verrassing dit jaar is de sponsoring van Adventuredome. Zij delen de laatste avond vrijkaartjes uit aan de jeugdige wandelaars voor het Avonturenpark dat rond eind juni geopend zal worden!

Truus

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *