IMG_1749Succesje in bergschenhoek

Op zaterdag 30 mei werden in Bergschenhoek de open Zuid-Hollandse Kampioenschappen voor jongens en heren gehouden. Er waren zo veel deelnemers ingeschreven dat deze kampioenschappen werden verdeeld over maar liefst zes wedstrijddelen. De benjamin turners begonnen om 8.00 uur met het wedstrijd. Tim Geuze en Christopfer Brumond waren de benjamin deelnemers, beiden turnden een haast foutloze wedstrijd. Tim werd zesde en  Christopher werd veertiende.
Bij de instap 10 turners waren er drie deelnemers. Jesse van den Berg, Troy Tsironis en Sem van Heeswijk. Zij lieten zeer goed turnen zien wat resulteerde in de volgende uitslag: Jesse werd dertiende, Troy werd zesde en Sem won zilver door tweede te worden.
Koen Vink was de enige KDO deelnemer bij de pupillen. Koen turnde op meerdere toestellen nieuwe elementen in zijn oefeningen, die alle lukten. Koen mag trots zijn op zijn achttiende plaats.
Marijn Prooi en Casper de Leeuw van Weenen waren de KDO Cycle Parts deelnemers in de categorie jeugd. Voor Casper was dit de laatste turnwedstrijd. Casper, voormalig Nederlands Kampioen, gaat stoppen met turnen en gaat voetballen. Na een goede wedstrijd was de uitslag voor Marijn een zesde en voor Casper een achtste plaats.
Aankomend weekend, 6 en 7 juni, zullen meerdere KDO Cycle Parts turners deelnemen aan het NK in het Groningse Leek. De verwachtingen tijdens dit NK zijn voor de KDO deelnemers hoog gespannen. Dit omdat er grote kansen zijn om de NK titel voor KDO binnen te halen.

Peter S.

IMG_1750

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Annelies Moltzer · 31/05/2015 op 21:14

Mannen van KDO,

Wat hebben jullie het weer goed gedaan! Ontzettend leuk om het verslag te lezen en er ook nog foto’s bij te zien. Succes met de laatste trainingen naar het NK toe.

Groetjes,

Annelies Moltzer

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *