Gezocht 150
Vacature voorzitter commissie sponsorwerving

KDO-Sport is een gymnastiekvereniging met meer dan 700 leden, naast gymnastiek / turnen worden er diverse andere sporten aangeboden. Er zijn een aantal sportfitgroepen maar ook volleybal, freerunning en zumbagym voor kinderen met een beperking wordt aangeboden. Daarnaast is er een klaverjasclub. KDO-Sport organiseert wedstrijden en activiteiten waarvan de Hellevoetse avondvierdaagse wel de bekendste is.

Om al deze sporten en activiteiten te kunnen blijven aanbieden en uit te kunnen breiden is naast de inkomsten uit de contributie ook ondersteuning nodig van sponsoren. Daarom is het bestuur van KDO-Sport op zoek naar een enthousiast sponsorwerver die als voorzitter de op te zetten commissie sponsorwerving aansturing geeft.

Wij zoeken een voorzitter die het bestuur ondersteunt in het vaststellen van het sponsorbeleid binnen KDO-Sport om dit daarna met behulp van de op te richten commissie tot uitvoering te brengen. Wij zoeken iemand die enthousiast is, oplossingsgericht werkt, creatief is, beschikt over doorzettingsvermogen en de betekenis van sponsoring voor potentiele sponsoren in kaart kan brengen.

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de secretaris van KDO-Sport:

Peter Verkerke
0181-324312
secretaris@kdosport.nl

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *