dansen op BillyPeuter & Kleuter Gymparcours 2015

Zaterdag 25 april was het weer een gezellige drukte aan de Plataanlaan.

Om half 10 beten de kleuters van 4 tot 6 jaar de spits af op het peuter en kleuterparcours. Daarna volgden om 11 uur de allerkleinsten van KDO-Sport.

Peuters vanaf 1 ½ jaar worden daarbij begeleid door een ouder om het parcours te doorlopen. De kleuters doen dit zelfstandig.

Er is een  parcours balanceren waar van breed naar smal, van hoog naar laag, schuin en wiebelend over hindernissen wordt gelopen.
Een behendigheidsparcours waarbij de kinderen met een bal in hun handen allerlei hindernissen moeten nemen en uiteindelijk de bal in een kast moeten gooien.
Een klim-klauter en springparcours waarbij springen op een trampoline en vanaf een kast en klimmen in een wandrek centraal staan.

En als laatste een duikel parcours met allerlei vormen van duikelen. In de ringen of aan het rekstok en vanaf een schuine zachte mat.

Na afloop was er voor alle dorstige deelnemers een bekertje drinken en fruit in de Foyer van KDO-Sport. Een mooi diploma was daarna voor velen het kersje op de taart.

Belinda.

[cycloneslider id=”peuter-kleuter-gym-parcours”]

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Kirsten · 24/03/2017 op 21:10

Evenement voor 2017 staat nog niet op de agenda. Wat zijn de tijden hiervan?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *