IMG_1730Prima Vista 2015

 

Prima Vista turnwedstrijd

Op 11 april werd in sporthal de Merel in Rockanje de jaarlijkse Prima Vista wedstrijd gehouden. Voor deze turnwedstrijd hoeven de deelnemers niet van te voren te oefenen. De oefeningen worden twee keer per toestel voorgedaan en moeten dan zo netjes mogelijk en zonder fouten worden nagedaan. Enkele oefeningen waren best ingewikkeld om na te doen.  De KDO’ers lieten zich van hun beste kant zien en konden zelfs enkele medailles mee naar huis nemen.
In verschillende categorieën waren zoveel deelneemsters dat er wel zes prijzen werden uitgereikt. De KDO prijswinnaars waren: eerste prijs Fleur Overgaauw, Milan v.d. Berg en Thijs Brandsema. Tweede werden Gwen Vaal, Jara Dolk, Fenne Kolbeek en Daan v.d. Berg. Een derde prijs was er voor Larissa de Quant terwijl Britt Six en Femke Smit vierde werden. Een zesde prijs was er voor Fien Blairon.
Tijdens de afsluiting kregen alle gymnasten een vaantje als blijvend aandenken.

Uitslagen:
RONDE 1
RONDE 2
RONDE 3
RONDE 4 JEUGD
RONDE 4 PUPIL
RONDE 5

[cycloneslider id=”prima-vista-2015″]

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *