IMG_3467Voorjaaarsdisco

Wat een feest was het afgelopen zaterdag in de foyer van de KDO!  De kinderen kwamen in grote getale verkleed of op hun paasbest naar de voorjaarsdisco van de KDO. Er waren een heleboel princesen en zelfs een kleine paashaas. Zowel de allerkleinsten als de wat oudere kinderen genoten van de muziek, een hapje en een drankje. Er werd heerlijk gedanst, vooral het gezamenlijke dansje was een groot succes.Het was veel te snel weer afgelopen maar, het was zo leuk dat we dit met Halloween gaan herhalen. Zet maar alvast in je agenda

[cycloneslider id=”voorjaarsdisco-28-mrt-2015″]

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *