IMG_1710KDO turnmissie geslaagd

Op 21 maart werd in Best de tweede kwartfinale turnen voor heren gehouden. Er werd gestreden voor een plaats in de halve finale. Eerder deze maand hadden zich reeds drie KDO Cycle Parts turners geplaatst voor de halve finale. In Best was KDO vertegenwoordigd met acht turners, verdeeld over drie categorieën.

De instap 10 turners moesten in de ochtendwedstrijd aantreden. Ondanks het vroege aanvangsuur, 8 uur, lieten de vier KDO instappers goed turnen zien. Over hun geleverde prestaties was de leiding erg tevreden. Twee KDO deelnemers wisten zich te plaatsen voor de halve finale, Troy Tsironis werd negende en Sem van Heeswijk werd twaalfde. Helaas mogen Jesse van den Berg, 30ste, en Robin Both, 35ste, niet door ondanks goed verzorgde oefeningen.

Om 15.00 uur begonnen de turners uit de categorie junioren2 niveau 6 aan hun wedstrijd. Sebastiaan Willemsen en Tom Imholz waren hier de KDO deelnemers. Beide junioren turnden een stabiele wedstrijd en werden derde en tiende en zijn hierdoor ook geplaatst voor de halve finale.

In de laatste wedstrijd, die om 18.00 uur begon, waren Johan van Nimwegen en Jordy Noordam de KDO deelnemers bij de senioren. Ondanks geduchte tegenstanders wisten Johan en Jordy zich ook voor de halve finale te plaatsen. Johan werd alweer eerste, al eerder in de 1/8ste finale, en Jordy wist een elfde plaats te bemachtigen.

De KDO Cycle Parts turners hebben maar een korte herstelperiode omdat 8 van de 9 geplaatsten aankomend weekend al hun halve finale, in Zwijndrecht, moeten afwerken. In Zwijndrecht zullen dan de beste 12 turners mogen deelnemen aan het NK op 6 en 7 juni in het Groningse Leek.

Peter S.

IMG_1709IMG_1708

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *