IMG_1703Turners naar Volendam
In het weekend van 7 en 8 maart werd in sporthal Opperdam te Volendam de eerste van twee kwart finales voor turners gehouden. In dat weekend waren vier KDO Cycle Parts turners geplaatst voor hun kwart finale. Na een goede wedstrijd heeft Koen Vink, pupil 9, zich helaas niet weten te plaatsen voor de halve finale. Wel door naar de halve finale zijn Marijn Prooi en Casper de Leeuw van Weenen in de categorie jeugd 8. Deze jongens turnden hun wedstrijd op zaterdag. Christopher Brumond had bij de benjamin 10 zijn wedstrijd op zondag. Christopher turnde een vrij stabiele wedstrijd en heeft zich boven verwachting ook geplaatst voor de halve finale. In het weekend van 21 en 22 maart zullen nog acht turners hun kwart finale afwerken, maar dan in het Brabantse Best.

Peter S.

IMG_1703

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *