clubkampioenschappen medailles 2Verenigingskampioenschappen 2015

Gisteren waren weer de super gezellige verenigingskampioenschappen van KDO-Sport. Alle turndisciplines gingen op hun eigen niveau de strijd met elkaar aan. Aan het eind van de dag werden ook de verenigingskampioenen gehuldigd. Bij de  heren was dat Sebastiaan Willemsen voor de 3e keer achter elkaar, hij wordt dus eigenaar van de cup met de grote oren. Volgend jaar is er voor de kampioen dus een nieuwe beker. Bij de dames turnde Joleine van Es naar de hoogste plaats op het podium, de beker mag een jaar bij haar op de schoorsteen. Ook onze nieuwe discipline acro was vertegenwoordigd en lieten een mooie wedstrijd zien met fantastische elementen. Het was weer een hele leuke dag met alle turners en turnsters bij elkaar, iedereen bedankt voor de inzet.

Peter V.

Klik hieronder voor de uitslagen.

puntenoverzicht recreatie dames
puntenoverzicht acro
puntenoverzicht selectie heren
puntenoverzicht recreatie heren
puntenloverzicht selectie dames

[cycloneslider id=”verenigingskampioenschappen”]

 

Naast dat het afgelopen zaterdag Valentijnsdag, was het voor KDO ook dé dag van de Clubkampioenschappen.

Ruim 200 leden van KDO namen deel aan deze wedstrijd. Met gespannen gezichtjes turnden de vele jongens en meiden hun oefeningen voor de professionele jury. Zowel recreatieleden als selectieleden waren vandaag aan de beurt. Prachtige turnoefeningen kwamen aan bod! Ook het allernieuwste onderdeel van KDO, het acrogym, werd geshowd. En wow, wat was dit waanzinnig. Duo’s en trio’s turnen op muziek acrobatische onderdelen. Erg leuk om te zien.

Uiteindelijk werden er na elke ronde de kampioenen van elke leeftijd of niveau bekend gemaakt. Vele winnaars! Of eigenlijk is iedereen een winnaar! Alle deelnemers werden beloond met een leuk vaantje en een prachtige roos op deze Valentijnsclubkampioenschappendag.

Miranda

[cycloneslider id=”clubkampioenschappen-2015″]

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *