22 maart 2014 001 Onze Raymond – Internationaal Jurylid en daar zijn we best een beetje trots op!

 

 

Waddinxveen/ Op zaterdag 31 januari werden in Waddinxveen de districtswedstrijden gehouden. Deze wedstrijd was voor de turners die werken met verplichte oefenstof. De KDO Cycle Parts turners turnden in de categorieën instap 10 en pupillen 9. In beide categorieën werd door de KDO turners goed geturnd met heel weinig fouten. Bij de instap turners werd Sem van Heeswijk zesde, Troy Tsironis twaalfde, Jesse v.d. Berg zeventiende en Robin Both drieëntwintigste. Voor Koen Vink was het een wedstrijd die een toestel te lang duurde. Zijn laatste toestel, voltige, lukte helaas niet zoals gepland. Dit koste hem zijn beoogde puntentotaal. Koen werd in de einduitslag vijfendertigste. Aankomend weekend, 7 en 8 februari, beginnen voor de turners de kwalificatie wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in Tilburg met twaalf deelnemers van KDO-Sport.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *