CIMG2253
Isa Hartman derde op districtswedstrijd

Op 24 januari was het de beurt aan de tweede divisie turnsters om hun districtswedstrijd te turnen.

In niveau jeugd 1, N3 kwam voor KDO-Sport Nika Tersteeg uit. Zij turnde op alle toestellen zonder grote fouten, maar veel kleine foutjes tellen ook hard aan. We kunnen echter tevreden zijn voor deze eerste wedstrijd. Nika wist als 12e een plekje te bemachtigen voor de ¼ finale. Voor deze wedstrijd zal ze proberen haar uitgangswaardes te verhogen.

In de andere baan turnden jeugd 2 turnsters Syll van Yperen en Isa Hartman. Dit is het eerste jaar voor hen dat ze de keuze oefenstof turnen. Op de wedstrijd vloer zie je dat veel turnsters er wat moeite mee hebben, het niveau verschil is groot. Bij Syll ging deze wedstrijd niet van een leien dakje, bij sprong en balk had ze een val en bij brug is de uitgangswaarde nog wat laag. Ze werd uiteindelijk nog wel 11e en haar oefeningen hebben potentie dus we hopen dat ze hard blijft trainen en de puntjes voor de volgende wedstrijd verbeterd.
Bij Isa ging het allemaal wat beter. Alleen brug is ook voor haar nog een toestel waar ze de uitgangswaarde moet gaan verhogen. Bij de andere 3 toestellen behaalde ze het op een na hoogste cijfer. De totaal score liet zien dat ze uiteindelijk 3e werd en zij kreeg het brons omgehangen. Gefeliciteerd!

Sebastiaan

 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *