IMG_1661  Toestelfinale in Turnhal de Fazant.

Op zaterdag 13 december waren de toestelfinales van de turncompetitie in de turnhal de Fazant. Hiervoor waren de beste turners en turnsters geplaatst, per toestel, die eerder hadden deelgenomen aan de turncompetitie van Voorne Putten en Rozenburg. De dames hadden zich op vier toestellen kunnen plaatsen, terwijl de heren dit op vijf toestellen konden doen. Voor het eerst konden niet alleen de selectieleden hieraan deelnemen, ook de dames recreanten konden deelnemen aan deze wedstrijd. Het turnpeil was erg hoog wat de onderlinge titelstrijd ten goede kwam. Vanaf 9 uur in de ochtend tot 8 uur in de avond kon het publiek genieten van de mooie turnsport. Het zou te ver voeren om alle KDO medaillewinnaars te noemen. Het aantal KDO winnaars was zeer groot wat de volgende aantallen zichtbaar maken. Het aantal veroverde gouden medailles was 41. Het zilver was maar liefst 23 keer, terwijl de bronzen medaille 7 keer door KDO turnsters werd veroverd.

Al met al weer een mooi resultaat

[cycloneslider id=”toestelfinales”]

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *