IMG_1622 KDO 55+ volleybaltoernooi

Op vrijdag 12 december werd in de gymzaal aan de Plataanlaan het jaarlijkse 55 + volleybaltoernooi gehouden. Het was alweer de twaalfde keer dat KDO dit toernooi organiseerde. Deze aflevering was speciaal omdat uit de vier KDO sport 55+ groepen vijf teams werden samen gesteld.  Ondanks dat de deelnemers nog nooit met elkaar als team hadden gespeel, was het spelpeil hoog. Alle teams speelden elk twee sets tot vijftien punten. De finale werd gespeeld tot vijf en twintig punten. Na de voorronde was er een team die alle sets wisten te winnen. Er waren drie teams die een van de twee sets wisten te winnen.
Elk team verzon hun eigen ludieke naam waaronder team Ballenbak, Team De Doorzetters en team RODA. De finale werd uiteindelijk gespeeld door Het mixed team en team de Rendieren. De Rendieren wisten de finale te winnen met 25-18 en werden beloond met een unieke medaille. Dit team bestond uit Ineke Poot, Betsy Westerman, Geke Jansen, Frans Spuijbroek, Herman Zoon en Leen de Vlaming. De mix formule beviel de deelnemers zo goed dat de kans op herhaling wel erg groot is.

Bent u ook een sportieve 55 plusser er zijn bij deze KDO sportgroepen nog enkele plaatsen vrij. Voor meer info kijk op ons sportaanbod.

[cycloneslider id=”55-volleybaltoernooi”]

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *