IMG_20141203_161843
Groot feest met de GYM Pieten


Vandaag was het een drukke, maar hele gezellige middag in de gymzaal aan de Plataanlaan. Er was een heel parcours uitgezet want de Pieten van Sinterklaas kwamen mee gymmen. Het eerste Pietje dat binnenkwam was een beetje stout! Die was er vandoor gegaan met de hele zak vol strooigoed en had hem verstopt in de zaal. De andere Pieten kwamen naar binnen om te zoeken en met heel veel hulp van de kinderen werd de zak snel gevonden.
Daarna wilden de Pieten beginnen met het parcours, alleen lukte dat niet zo goed. Toen ze 2 Pietjes acrobatentrucjes zagen doen wilden ze dat allemaal proberen!! Hoofdpiet greep in, want het was niet de bedoeling dat de Pieten een voorstelling zouden geven, ze gingen de peuters en kleuters van KDO helpen met het parcours.
Ze moesten daken beklimmen, dakgoot balanceren, van dak naar dak springen en pakjes in de schoorsteen gooien. Ze hebben het geweldig gedaan en kregen na afloop een mooi diploma, een chocoladeletter en een zakje kruidnootjes. Dat is smullen!!!

[cycloneslider id=”gym-pieten”]

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *