IMG_0783Turncompetitie 29 november

 

Vorige week turnden de selectie turnsters en de keuze oefenstof recreanten dames hun tweede en laatste wedstrijd. Hier behaalden zij vele prijzen en er mogen maar liefst acht turnsters zich Eilanden Kampioen 2014 noemen.
Op 29 november waren de recreanten meisjes, voorgeschreven oefenstof, de recreanten en de selectie turners aan de beurt. Ook hier waren de verwachtingen hoog gespannen. Het zou een wedstrijd worden met enkele verrassende uitslagen. In navolging van de dames werden hier tien turners en turnsters Eilanden Kampioen.
KDO is niet alleen trots op haar kampioenen maar ook op alle andere deelnemers die ook hun beste beentje hebben voorgezet.
De Eilanden Kampioenen in Spijkenisse werden Femke Smit, Geert Strijdhorst, Sem van Heeswijk, Jesse Jongejan, Casper de Leeuw van Weenen, Johan van Nimwegen, Fleur Overgaauw, Fenne Kolbeek, Daan van den Berg en Thijs Brandsema. Eerste prijzen waren er voor Femke Smit, Geert Strijdhorst, Sem van Heeswijk, Jesse Jongejan, Casper de Leeuw van Weenen, Johan van Nimwegen, Fleur Overgaauw en Daan van den Berg. Een tweede prijs was er voor Lafaya Welzijn, Marijn Prooi, Elise Danko, Noa van Gelder, Sem van de Ende en Thijs Brandsema. De derde prijs was er voor Quincy Evertse en Fenne Kolbeek. En een vierde prijs was er voor Femke Herlaar.
Tijdens al deze wedstrijden konden de selectie turnsters en turners zich plaatsen voor de toestelfinale. Nieuw dit jaar was dat de recreanten dames die keuze oefenstof turnden, zich ook voor de toestelfinale konden plaatsen. Velen van onze deelnemers wisten zich hiervoor te plaatsen. Deze toestelfinale zal plaatsvinden op zaterdag 13 december in de KDO turnhal de Fazant in Hellevoetsluis. Vanaf 9.00 uur tot 17.30 uur zal er in de turnhal spectaculair turnen te zien zijn.

Uitslagen

W-2 Pupillen 14
W-2 Pupil_13
W-2 Jgd-Jr_11-12
W-2 Jeugd_13
W-2 InstapI_15
W-2 Instap_14-15
W-2 Pup_9-10
W-2 Jr-Sr_5-6-7
W-2 Jgd_8-9
W-2 Instap_12
W-2 Bjm-Inst_10
Jgd I_10 W-2
PupII-Jgd I_D3 W-2
Pup II_11 W-2
Pup I_D3 W-2
Pup I_12 W-2
Instap D2 W-2
Instap 12 W-2

Instap R2 W-2

[cycloneslider id=”turncompetitie-29-november”]

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *