CIMG2161Dames KDO-Sport team 6e op het NK.

Eerder behaalde het dames team van KDO-Sport de finale, door zich als eerste te plaatsen tijdens de kwalificatie. De finale werd van het weekend gehouden in Amsterdam. Het team bestaande uit Joleine van Es, Sara Verkerke, Eline Starink en Milou Erkelens had er veel zin in. Spannend was het ook, want als je je als eerste plaatst dan is de kans groot dat je het podium kan bereiken als er goed geturnd word. Jammer genoeg lukte het niet om alle oefeningen goed uit te turnen. Met wat ongeluk en fouten die gemaakt zijn is het team uiteindelijk met 131.666 pnt als zesde geëindigd. Hiermee hebben ze nog wel twee teams achter zich gelaten maar kijken ze wel iets teleurgesteld terug op de finale. Ze halen de positieve punten eruit en gebruiken die als ervaring voor hun individuele wedstrijden die vanaf januari weer van start gaan.

Sebastiaan

CIMG2161

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *