cropped-9-Met-randje.jpgUitslagen Turncompetitie
8 november


Jeugd 11-12 jaar
Jeugd 13
Pupil 13
Pupillen 14
Instap 14-15
Instap 15
Jr-Sr_5-6-7
Jeugd_8-9
Pupil 9-10
Instap 12
Bjm-Inst_10
Jeugd I_10
Pupil II Jeugd I D3
Pupil II 11
Pupil I D3
Pupil I 12
Instap D2
Instap 12
Instap R2

Strijd om turntitel losgebarsten

Vorige week, 1 november, was de start van de turncompetitie van Voorne Putten en Rozenburg. Op 8 november was de start voor de overgebleven turndames en heren.

Omdat er teveel deelnemers zijn om alle turners en turnsters op een dag af te werken turnen zij deze verdeeld in twee keer twee wedstrijden. De deelnemers op 8 november waren de recreanten meisjes, de recreanten jongens en de selectie jongens en heren. De recreanten turnen op vier toestellen terwijl de selectie turners een vijfkamp afwerken. De selectie turners kunnen helaas geen zeskamp afwerken omdat de ringen in Spijkenisse hiervoor niet geschikt zijn. De onderlinge verschillen waren op alle niveaus en categorieën erg klein.
De kwaliteit van de getoonde oefeningen was erg hoog. De uitslag van deze eerste wedstrijd is soms verrassend en zal voor de finalewedstrijd, op 29 november in Spijkenisse, spectaculair turnen opleveren. De eerste plaats was er voor Lafaya Welzijn, Sem van Heeswijk, Jesse Jongejan, Daniel Luitwieler, Thijs Brandsema en Geerd Strijdhorst. Een tweede plaats was er voor Femke Smit, Lianne Ruisch, Elise Danko, Fenne Kolbeek, Casper de Leeuw van Weenen, Sem v.d Ende, Maxim Poll en Ignas Schaaf. De derde plaats was er voor Quincy Evertse en Fleur Overgaauw. Een eervolle vierde plaats was er voor Noa van Gelder en Stephanie van der Meer.
De onderlinge verschillen zijn heel erg klein, waardoor de finalewedstrijd op zaterdag 29 november, in Spijkenisse, heel erg spannend zal gaan worden.

[cycloneslider id=”turncompetitie-8-november”]

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *