CIMG2140Dames team als nummer één
door naar de finale.

 Op de eerste dag van November was er een kwalificatiewedstrijd voor de NK-teams in Waspik. Van het team bestaande uit Sara Verkerke, Joleine van Es, Eline Starink en Milou Erkelens turnde er bij elk toestel 3 turnsters en de hoogste 2 cijfers telden mee voor het eind klassement. Milou – een turnster van Animo Hoogvliet traint elke zaterdag bij KDO – had net als vorig seizoen besloten om ons team te versterken. En dat is haar goed gelukt. Zij behaalde het hoogste cijfer op brug, balk en vloer. Op vloer haalde ze zelfs een score van 13.450 punten.
Samen met de mooie cijfers van de andere meiden behaalde het team uiteindelijk 99.550 punten, bijna de 100!!
Hiermee behaalden onze meiden de hoogste score van de zaterdag in supplement B.

Er waren helaas geen medailles om uit te delen, omdat het alleen een kwalificatie was. Maar dit geeft zelfvertrouwen voor de finale, die op 22 november gehouden wordt in Amsterdam. Bij de finale worden alle cijfers meegewogen in het eindklassement, waardoor elke fout cruciaal kan zijn.

[cycloneslider id=”kwalificatie-nk-teams”]

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *