DSC_2878Verslag van een
superleuke dag
in Middelharnis…


Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. Om half 8 moest iedereen verzamelen bij de gymzaal aan de Plataanlaan. Erg vroeg en nog steeds donker buiten, maar iedereen was aanwezig en had er enorm veel zin in!

Met 2 bussen vol met kinderen en begeleiders reden we rond 8 uur richting Middelharnis, recreatiecentum de Staver. Daar aangekomen werd iedereen naar de kleedkamers begeleid en kon het grote feest na het omkleden beginnen.
Het begon met een gezamenlijke warming-up waarna iedereen met zijn groepje naar een onderdeel werd begeleid om lekker te springen. Naast het springen waren er natuurlijk nog veel meer leuke en stoere onderdelen te doen. Zo gingen we Boogschieten, klimmen, tokkelen, bowlen en als laatste ook nog zwemmen.

Tussendoor was er nog ruimte voor een demo waaraan zelfs nog zes van onze eigen turnsters deelnamen!!!

Natuurlijk was er ook nog een heerlijke lunch.

Moe maar vol van alle leuke ervaringen stapten we weer rond 4 uur op de bus richting Hellevoetsluis.

Het was een super leuke dag, en hierbij willen we natuurlijk ook nog alle begeleiders bedanken voor het meegaan zodat alle kinderen hebben kunnen genieten van deze gezellige dag!

Hopelijk tot volgend jaar!!

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *