Ouderen 125x125Een van de fittere Hellevoetse 90 jarigen
is bij KDO op les.

Joop Otto is al twintig jaar bij KDO op les en komt samen met zijn echtgenote, Fiep, nog elke week op vrijdagmiddag een uurtje trainen. Om deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij te laten gaan werd Joop op vrijdag 5 september in de bloemetjes gezet. Allereerst door de groep waar Joop deel van uitmaakt. Na afloop van de training waren er ook nog bloemen van de voorzitter van KDO Dhr. Piet Poot. Een van de groepsleden had voor Joop nog een gedicht geschreven en voorgedragen. In enkele van de KDO 55+ groepen zijn nog enkele plaatsen vrij om te sporten.

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *