Afgelopen zaterdag 12 juli werden in Spijkenisse de Rayon Springwedstrijden gehouden. Na een aantal jaren van afwezigheid vaardigde KDO dit jaar weer drie groepen af richting Spijkenisse. De groepen deden allemaal mee met airtumbling en met vloer en trampoline. De jongste groep sprong het springtoestel kast met plankoline en de andere twee groepen sprongen het sprongtoestel Pegasus met trampoline.
 
Groep KDO 1 zijn de jongste deelneemsters jeugd 8 t/m 10 jaar: Elisabeth Khojasteh, Lisanne van der Meer, Naomi van Eeren, Fee de Pijper, Aisha Aalbersberg, Kiki Peters, Daphne Knap en Nikki Landwehr. Deze turnsters deden mee aan Trampoline en behaalden met 13 pnt de eerste plaats. Ook met airtumbling haalden ze goud met 6.2 pnt. Ook op vloer weer goud met 20.7 pnt en het laatste toestel kast plankoline ook nog goud met 21.8 pnt. Op alle toestellen waaraan deze groep mee heeft gedaan met 4x GOUD naar Hellevoetsluis.
 
Groep KDO 2 zijn jeugd deelneemsters 11 t/m 13 jaar: Loís de Mol,  Iris Kers, Quinty Hagenaar, Femke Salemink,  Namara Looij, Nathalie Meurs, Melanie Pierse en op het toestel airtumbling deed met deze groep ook Nikki Landwehr nog mee. Deze turnsters deden mee met Trampoline en behaalden met 16.30 pnt de eerste plaats. Op Trampoline met Pegasus haalden ze 21.70 pnt en dus weer goud. Op airtumbling 6.30 pnt was de tweede plaats goed voor een zilveren medaille en op Vloer met 16.40 pnt weer goud. Op 4 toestellen meegedaan en 3x goud en 1x zilver.
 
Groep KDO 3 zijn junior en senior turnsters 14 jaar en ouder: Noa Poot, Elise Duursma, Aranka Looij, Deborah van de Wal, Marleen Hooiveld, Kayla de Vos, Elsa Fluks, Sandra Jongejan, Xanne Nanuru en Anouk Slockers. Deze turnsters hebben ook meegedaan op vier toestellen. Om 11 uur in de ochtend mochten ze al op vloer turnen. En na de prijsuitreiking van de ochtend die om 12.15 uur was mochten ze op de andere drie toestellen springen. Trampoline met 25.2 pnt tweede plaats, Trampoline Pegasus met 19.1 eerste plaats, Airtumbling met 20.7 pnt tweede en Vloer met 17.3 pnt op de eerste plaats. Dus ook deze turnsters gaan terug naar Hellevoetsluis met 2x goud en 2x zilver.
 
Dus voor onze turnsters een zeer geslaagde wedstrijd en een prachtige ‘Come Back’!!!! 
 
 9X GOUD  EN 3X ZILVER

20140712_1158061-500x375

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *