Op maandag 30 juni nam Bas Vuik afscheid van KDO.

Bas is een van onze selectieturners. Bas wilde graag meer trainen maar, omdat dit bij KDO op zijn niveau niet mogelijk was, heeft hij het laatste jaar ook geturnd bij en voor O&O Zwijndrecht. Een afscheid was voor hem onvermijdelijk. Zijn trainingsdagen zijn in Zwijndrecht opgevoerd zodat het niet meer mogelijk is om op maandag bij KDO te trainen.

Tijdens het afscheid kreeg Bas een persoonlijk getinte beker met opschrift, een foto en nog een lekkernij. Op bijgaande foto staat Bas met een deel van de KDO selectiegroep. Er werd nog een stuk taart gegeten die gemaakt was door zijn moeder. De taart was zo lekker dat deze binnen korte tijd verdwenen was.

Wij wensen Bas en zijn ouders een succesvolle turn carrière en nodigen Bas uit om toch regelmatig als gastturner een KDO training te bezoeken.

IMG_1492-500x375

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *