94 Gymnasten van KDO-Sport op Turncompetitie…

Op zaterdag 2 November werd de eerste wedstrijd van de turncompetitie op Voorne-Putten en Rozenburg geturnd. Van KDO-Sport doen hier 94 turn(st)ers aan mee. Zij zijn onderverdeeld in 35 selectiemeisjes, 14 selectiejongens, 33 recreatiemeisjes en 12 recreatiejongens. Deze eerste wedstrijd was in sporthal de Meander in Oostvoorne. De turncompetitie (TUCO) bestaat uit drie wedstrijden waarbij de punten van de beste twee wedstrijden tellen. De volgende wedstrijd is op 16 November in sporthal de Dukdalf te Brielle, de derde wedstrijd op 30 November in sporthal de Rozet te Rozenburg. Op deze finaledag worden ook de medailles uitgereikt. De jongens en meisjes die uitkomen in de selectie kunnen zich nog plaatsen voor de toestelfinales die op 14 December worden gehouden in turnhal de Fazant te Hellevoetsluis. De uitslagen zijn te lezen op www.kdosport.nl

 

 

 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *