We willen iedereen de heeft geholpen ontzettend bedanken voor de hulp. Jammer genoeg waren er niet zo heel veel mensen om te helpen waardoor het wel langer duurde en waardoor we harder moesten werken, dan de vorige keer. We hopen daarom ook dat volgende keer er weer meer mensen hun handjes willen laten wapperen zodat het werk niet op zo weinig mensen de schouders terecht komt. Maar het is gelukt en de kuil is weer schoon en troep vrij.

 

Groetjes

Sebastiaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *