Op zaterdag 5 oktober organiseren wij de jaarlijkse jong-talententest. Wij willen graag de selectiegroep uitbreiden. En daarom zijn we op zoek naar jong talent.

We zoeken meisjes die het leuk vinden om te klimmen en klauteren, koprollen te maken, op hun handen te staan. Tijdens de test zal gekeken worden naar lenigheid, kracht, coördinatie, uihouding en het doorzettingsvermogen.Wil je uiteindelijk op hoog niveau turnen dan is het belangrijk deze vaardigheden te bezitten. De talentest wordt gehouden op zaterdag 5 oktober in Turnhal de Fazant aan de Fazantenlaan 4. Aanvang is om 13 uur en eindigt ongeveer om 14.30.
Meisjes geboren in 2006 of 2007 kunnen zich aanmelden voor deze test. Voor aanmelding of meer informatie kunt u mailen naar Sebastiaan Maas.

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *