Beste ouders en leerlingen,

Het is de gewoonte bij KDO-Sport om bij de start van het nieuwe seizoen kinderen over te laten gaan naar de volgende leeftijdsgroep.

Daarbij kan het gebeuren dat uw kind moet veranderen van dag, lesuur en van sportzaal.

Om aan de wens van ouders tegemoet te komen en om de uren in de Fazant en aan de Plataanlaan te ontlasten zijn er wat wijzigingen aangebracht in het lesrooster.

Wij hebben na overleg met leiding en bestuur besloten om aan de Plataanlaan een uur op te starten voor meisjes van 8 tot 10 jaar die niet naar de turnhal kunnen of willen. Ook komt er in deze zaal een extra uur turnen voor meisjes van 6 en 7 jaar bij.

In de Ravense Hoeck zal er ook een uur opgestart worden voor meisjes van 8 tot 10 jaar die niet naar de turnhal kunnen of willen. Daardoor zullen de huidige uren gaan veranderen.

Door een wisseling van leiding zullen de lesuren in de Morgenstont veranderd worden en zal het kleuteruur weer opgestart gaan worden.

Omdat de groepen op donderdag in de Fazant van Marrie Hanemaaijer en Belinda Gerretse na de vakantie te groot worden komt daar ook een lesuur bij.
Om u te helpen een keuze te maken vind u via de link onderaan deze pagina het nieuwe lesrooster.

Klik hier om via een mailtje naar Belinda Gerretse kenbaar maken op welk uur uw dochtertje na de vakantie graag wil gymmen.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Als u nog vragen heeft kunt u mailen naar Belinda Gerretse
of bellen 0181-848978.

Namens KDO-Sport
Belinda Gerretse

Klik hier voor het nieuwe lesrooster!!!
Voor de lesuren in turnhal de Fazant: Klik op informatie en daarna op lesrooster!

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *