Onze turners
gehuldigd in het Gemeentehuis…

Op dinsdag 25 juni werden de drie Hellevoetse Nederlandse Kampioenen turnen, Jordi Hagenaar, Bas Vuik en Sebastiaan Willemsen, gehuldigd op het gemeentehuis in Hellevoetsluis. Bas Vuik en Sebastiaan Willemsen werden in Almere op 1 juni Nederlands meerkamp kampioen. Jordi Hagenaar werd Nederlands Kampioen in de meerkamp op 15 juni in Ahoy te Rotterdam.

Een KDO ouderpaar vond dit zo’n geweldige prestatie dat zij contact opnamen met de gemeente Hellevoetsluis over deze grootse prestaties. Op het gemeentehuis zag men ook de uitzonderlijke prestatie van deze drie Hellevoetse turners. Er kwam een uitnodiging van de gemeente om Bas, Jordi en Sebastiaan op dinsdag 25 juni om 14.00 uur te huldigen op het gemeentehuis.

Onder strikte geheimhouding werd alles geregeld met medeweten van de ouders en de scholen. De drie turners werden als VIP’s opgehaald in een grote geblindeerde bus. De klasgenoten van Jordi en Bas werden door hun juf, ouders en schoolleiding naar het gemeentehuis gebracht als extra verrassing. Zeker zestig personen waren bijeen in de raadszaal om de kampioenen te verwelkomen en te eren. Onder luid applaus werden de kampioenen samen met trainer Peter Souren de raadszaal binnengeleid.

Bas, Jordi en Sebastiaan werden geroemd door de wethouder van sportzaken, de heer Taal, voor hun uitzonderlijke turnprestaties. Het drietal kreeg van de wethouder een bioscoop pakket. Voor de trainer was er een prachtig boeket bloemen. Na afloop van de ceremonie was er voor alle aanwezigen nog iets te drinken en werden de kampioenen door velen, nogmaals gefeliciteerd.


Het Gemeentehuis was er klaar voor…

In een geblindeerde bus werd de jongens opgehaald!

En daar zitten ze dan…

Er was publiek genoeg!!!

Vol spanning wachten op wat er komen gaat…

Jordi wordt door de heer Taal toegesproken

…en natuurlijk ook Bas

…en Sebastiaan.

Alle drie werden ze in een welverdiend zonnetje gezet!

Na afloop was er voor allemaal een feestelijk hapje en drankje….

  Ook de pers was prominent aanwezig…

Klik op de foto voor het artikeltje in Voorne Putten
en voor meer foto’s van Mario Pakasi

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *