Springwedstrijden in Oostvoorne…

Met drie groepen (categorie jeugd t/m 12 jaar) en 1 groep junioren en 1 groep senioren hebben we meegedaan aan de springwedstrijden die in Oostvoorne gehouden werden.

De allerjongste meisjes van 7 en 8 en 9 jaar uit AM 1 en AM 2 deden voor het eerst mee en hebben het, ondanks de zenuwen, heel goed gedaan. Ik hoop dat ze het zo leuk vonden dat ze volgend jaar weer mee willen doen, want voor zo’n wedstrijd als dit moet je wel een beetje ervaring op doen. Dat hebben we gezien aan de groep AM 3, veel van de meisjes van deze groep hebben al 1 of 2 keer mee gedaan en zij deden het zo goed dat ze 1e werden op minitrampoline en met kast-plank en 1 keer op de derde plaats kwamen op de lange mat.

‘s Middags waren de Junioren meisjes van 12 tot 15 jaar  en de senioren 15 jaar en ouder aan de beurt. Deze groepen komen tegen elkaar uit vanwege het kleine deelnemers veld. In deze groepen moest op het allerlaatste moment geschoven worden omdat de junioren BM 1 te maken kregen met 2 geblesseerde meisjes en zij zouden daardoor gediskwalificeerd worden. Gelukkig wilde Kelly overstappen en daardoor konden ze toch meedoen. Ze haalden een mooie 2e plaats op Kast-Trampoline, jammer genoeg was er alleen voor de eerste plaats een medaille.

De Senioren groep werd 1e op lange mat en 1e op de tumblingbaan en hebben daarmee een hele mooie prestatie neergezet. Marrie, Sheila en Belinda zijn super trots en kijken terug op een hele leuke wedstrijd.

Klik hier voor de complete uitslag.

Belinda

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *