Veelvuldig goud op NK voor Jordi Hagenaar…

Na vijf jaren lidmaatschap van KDO zal Jordi Hagenaar deze week afscheid nemen van onze turnclub. Jordi zal niet verloren gaan voor de turnsport maar zal voortaan de kleuren van O&O/TAG gaan verdedigen.

Het afgelopen seizoen kwam Jordi al uit voor deze topsportvereniging. Namens O&O/TAG had Jordi zich geplaatst voor de NK meerkampfinale en voor zes toestelfinales die plaatsvonden in Ahoy.

Zaterdag 15 juni was de grote meekamp met heel veel Hellevoetse supporters op de tribune. Het werd de tweestrijd om de Nederlandse titel die iedereen had verwacht. De tweestrijd ging tussen de turner Steffano van Drunen, uit Almere, en Jordi. De tweestrijd ging tot het laatste toestel gelijk op. Steffano behaalde op zijn laatste toestel een hoge score. Jordi moest om gelijk te komen een 18.80 halen. Ondanks dat zijn ringoefening niet echt vlekkeloos was, probleempjes in de handstand, werd hij beloond met 18.95 punten en was Nederlands Kampioen in de meerkamp.

Op zondagochtend 16 juni was de NK toestelfinale. Enkele medailles werden van Jordi wel verwacht, alleen welke kleur en hoeveel was nog de vraag. Jordi turnde een wedstrijd vol overtuiging en won goud op vloer, ringen, sprong en rekstok. Op voltige en de brug mocht hij zilver in ontvangst nemen. Doordat Jordi in de meerkamp Nederlands Kampioen werd heeft Hellevoetsluis dit jaar maar liefst drie Nederlands kampioenen binnen de stadsgrenzen. De drie kampioenen nog even op een rij: Jordi Hagenaar, Bas Vuik en Sebastiaan Willemsen.

Wij wensen Jordi een schitterende turncarrière toe en hij kan er zeker van zijn dat wij hem zullen blijven volgen. Ook zullen wij terugdenken aan al die grootse prestaties die hij voor KDO-Sport heeft behaald. Vooral de herinneringen aan het begin van zijn carrière bij onze vereniging zijn bij ons, en naar wij hopen ook bij Jordi, heel erg positief.

Peter Souren

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *