Chenoa Gijbels NK 1e divisie…


Tijdens de halve finale turnen 1e divisie, behaalde Chenoa Gijbels van KDO-Sport Hellevoetsluis net niet de finale. Echter was zij wel 1e reserve. Tot Chenoa’s vreugde hoorden we twee dagen voor het daadwerkelijke NK dat er een turnster was uitgevallen en dat Chenoa toch mee mocht doen.

Tijdens de wedstrijd liet zij zien dat ze toch best mee kon komen met de beste van Nederland. Na de eerste 3 toestellen stond zij op een 9e plek. Het vierde en laatste toestel was balk, ook hier liet ze zien dat ze heel netjes kan turnen. Alleen viel ze er drie keer af, wat elke keer een punt kosten en daarbij kwam nog dat er een onderdeel niet geteld werd wat ook 2 punten kost. Door deze oefening duikelde ze opeens omlaag van plek 9 naar 33. Toch was het een leuke ervaring voor haar, ze zat toch maar mooi bij de beste 36 turnsters van heel Nederland in haar categorie.

Sebastiaan

 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *