Volleybalteam KDO-Sport Regio
Kampioen recreanten…

Onze volleyballers hebben het Regiokampioenschap voor recreanten, met 1 punt voorsprong op nummer 2, gewonnen. Aan deze competitie doen zeven teams uit de regio (Spijkenisse, Hellevoetsluis (2 teams), Middelharnis, Ouddorp, Rozenburg en Zuidland) mee. In totaal worden er twaalf wedstrijden gespeeld.

De laatste uitwedstrijd tegen Vovero Rozenburg  was ongekend spannend omdat de eerste twee teams van het klassement een gelijk aantal punten hadden. Deze wedstrijd werd door ons KDO team met 4-0 gewonnen. Het team dat nu tweede geworden is (Ibis Hellevoetsluis) won de laatste wedstrijd met 3-1. Goud voor onze volleyballers dus.

Vindt u volleyballen op recreatief niveau ook leuk? Kom dan eens lang voor een gratis introductieles. De volleyballers trainen op donderdagavond in de sportzaal aan de Plataanlaan van 21:00 tot 22:0 uur.

 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *